Mörkermannen Ulf Adelsohn

Adelsohn

”Kinberg Batra sågas av moderatprofilerna” har det hetat i rubrikerna dagarna efter den politiska Decemberöverenskommelsen. En av dessa profiler är förre partiledaren Ulf Adelsohn, som var en riktig mörkerman redan 1985, då ovanstående uttalande av honom citerades av Aftonbladet.

Adelsohn tycker nu att Alliansen ska samarbeta med Sverigedemokraterna och slår som en slugger mot Fredrik Reinfeldt, DÖ ”bär i allt hans signum”.  Vi har idag den största icke-socialistiska majoriteten i riksdagen under min livstid, trumpetar han och inkluderar SD i borgerligheten.

Integrationsfrågan  är själva roten till den parlamentariska sits vi fått, skriver Adelsohn och anammar därmed en sverigedemokratisk värdegrund.

”Genom att till varje pris undvika SD, med påstådda tidigare rötter i fascismen har vi givit V, med entydiga förflutna rötter i kommunismen, det största inflytandet någonsin.”

Den som visar solidaritet har liksom Karl-Bertil Jonssons pappa i julaftonsfilmen ”närt en kommunist vid sin barm”, tycks Adelsohn mena och låter som en amerikansk teparty-typ.

Adelsohns förespråkar en ”icke-socialistisk majoritet”, som inkluderar sverigedemokraterna. Sverige skulle bli som Danmark men förmodligen värre i attityderna mot flyktingarna från krigen.

Personer med makt som likt Ulf Adelsohn och Björn Söder inte respekterar människors lika värde har jag ingen som helst respekt för.

Julevangeliet 3.0

phus

Pastor Lennarth Nilsson från baptistiska Slottshagskyrkan i Helsingborg har gjort en ”uppgradering” av julevangeliet i Lukas evangelium kapitel 2 vers 1-20.

Hur skulle det ha varit om ”där” och ”då” varit ”här” och ”nu”? Om Maria inte fått plats på fullbelagda BB på Helsingborgs sjukhus och Jesusbarnet fötts bland hemlösa i parkeringshuset utanför lasarettet?

Fortsätt läsa Julevangeliet 3.0