Ett fönster mot världen

Kultur-Sörens första blogg lades ut på nätet i december 2008 och det allra sista inlägget publicerades den 31 oktober 2014. Bloggen var knuten till Helsingborgs Dagblads kulturredaktion och hade som mest över 20 000 unika besökare. Under åren blev det bortåt 2 000 inlägg och 11 000 kommentarer.

Med Sydsvenskan/Bonniers köp av HD blev fortsatt bloggskrivande i samma form en orimlighet och Kultur-Sören la på eget initiativ ned pennan.

I dag öppnar Nya Kultur-Sören ett fönster mot världen. Förhoppningen är att det ska släppa in friska vindar. Den nya bloggen kommer ibland men inte alltid att påminna om Kultur-Sörens blogg, med texter om de ämnen som engagerar mig och där jag tror att jag har något att säga, både om den lilla världen i Helsingborg NV-Skåne och Sverige och om den stora, om kultur och samhälle.

 

5 reaktioner på ”Ett fönster mot världen”

  1. Kan inte mer än hålla med föregående talare. Din röst behövs i det debattklimat som råder. Har saknat bloggen!

Kommentarer inaktiverade.