Lukta som Zlatan??


Zlatan Ibrahimovic Parfums lanseras i dagarna genom en film inspelad i filmskapare Luc Bessons studio utanför Paris, skriver Dagens Media.

– Vår vision från start har varit att skapa ett högst personligt doftvarumärke tillsammans med Zlatan. Vi ville ge alla doftälskare och fans en doftlansering utöver det vanliga. Förutom en fantastisk doft, får man genom kampanjen ta del av Zlatans styrka och närvaro i produkten, heter det i ett pressmeddelande.

Idrottsstjärnor som tjänat miljoner använder sina framgångar till att förvandla sina namn till lönsamma varumärken. Björn Borgs kalsonger och Zlatan Ibrahimovics parfymer är bara två exempel.

Därmed omvandlas idrottsliga triumfer till inkomstbringande produkter på marknaden. Allting går att sälja med mördande reklam, kom och köp konserverad gröt …

Ryssland hotar Sverige! Hotar Ryssland Sverige?

neuron-drone

”Vi är inne i en ond tid med krigshets och en olycksbådande väntan på krig”, säger förre försvarsministern Thage G Peterson. Allt fler tror att svenskt NATO-medlemskap är svaret på ”det ryska hotet”. Peterson menar det motsatta.  Bilden: Den europeiska drönaren Neuron. Fortsätt läsa Ryssland hotar Sverige! Hotar Ryssland Sverige?