4 reaktioner på ”Den ”antisemitiske” presidenten styr världen med morgontweets”

  1. NKS! Visst utökar du nutida tolkning av begreppet antisemitism, samtidigt som du snävar in vad som förstås med demokrati.

    1. LHGL! Araber är ett semitiskt folk, som när de diskrimineras blir utsatta för ”antisemitism”, fast så säger man ju inte. Hade Trump förbjudit judar inresa i USA, alltså klassisk antisemitism, hade han inte blivit långlivad som president. Men de nya propåerna om ett inreseförbud till USA för miljoner araber/muslimer relativiseras i medierna, som om det är något som är acceptabelt för demokratiskt land.
      Trumps angrepp på muslimer och mexikaner och utpekandet av pressen som ”folkets fiender” är djupt antidemokratiska. Det som sker i dagens USA kan i vissa avseenden jämföras med utvecklingen i trettiotalets Tyskland.

    2. det är klart! semiterna är många och Palestinier med, det är därför Netanyahu är den största antisemit i mellanöstern.

Kommentarer är stängda.